zaterdag 16 april 2011

Nog een kettingkaart binnen, en kermis!

Vandaag is er al snel toch een hoop geld doorheen gegaan. Liefdochtertje was er weer, en omdat er het een en ander aan de hand is bij mama thuis, besloten we haar wat afleiding te bezorgen door naar de kermis te gaan. Om dat meiske te zien stralen met papa in de botsautootjes, en in wat andere dingen, hebben we nog wel wat uitgegeven, maar dit was het zeker waard! En het kon alleen omdat we normaal erg goed uitkijken met wat we doen, dus we wisten gelijk waarom dat zin heeft.

Verder is er weer een van mijn 'indulgences', een kettingkaart, bij mij terug gekomen. Ik blijf vrolijk worden van die leuke, aan de achterkant versierde kaarten. Het is iets relatief kleins waar ik ontzettend gelukkig van kan worden: alleen al het idee dat mensen hun best gedaan hebben op de versieringen!
 Deze kaart had ik nog liggen, en ik vond het steeds zonde om hem te versturen. Hij is zo lief! En eigenlijk wou ik hem gewoon houden, maar die onbeschreven achterkant bleef me maar aanstaren... De perfecte kaart voor een kettingkaart dus.

1 opmerking:

Lekker Leven Met Minder zei

Wat leuk zeg! Ik kan me voorstellen dat het dan elke dag feest is, als de post komt :-)