zondag 4 maart 2012

Sparkly!

Vanmorgen hebben we heeeeerlijk uitgeslapen. Ik hou van mijn bedje! De rest van de dag hebben we lekker bij oma gezeten (gezellig!) en thuis wat aangerommeld. De bami van Vriend was weer erg lekker, en deze keer zijn we er gelukkig niet ziek van geworden! Vooral omdat hij vanavond mee zou gaan naar de kerk, en er een soort dienst was dat er maar een keer per jaar is.
Dat laatste was toch wel erg spannend. Vriend gelooft namelijk niet, maar wou wel een keer mee. Gewoon omdat hij weet dat het voor mij belangrijk is, en omdat hij dan wil weten wat precies zo belangrijk is voor mij. Gelukkig vond hij het wel een interessante dienst. Van te voren waarschuwde hij wel: pas maar op, straks vat ik vlam als ik er binnen stap. Of ik word sparkly! Verwijzend naar die niet nader te noemen boeken over vampieren die all sparkly zijn (en trouwens kindjes kunnen maken, dat terwijl ze dood zijn en dus geen stromend bloed hebben, ook ehm... daarzo niet, maar dat terzijde). Uiteindelijk is hij niet vlam gevat, en ook niet gaan sparkelen. Hele zorg minder xD

3 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Hallo lieve Jantine. Geloofd hij totaal niet? Dus geen leven na de dood? Veel mensen zeggen dat ze niet geloven omdat ze nooit naar de kerk gaan maar je kan ook geloven als je dat niet doet.
Zelf geloof ik in niets maar ben wel geinteresserd in wat mensen wel geloven. Zou trouwens wel gelovig willen zijn maar t lukt me niet. Geloof in de Darwin theorie en kan er echt niets anders van maken. Wel fijn dat hij met je mee gaat.

He leuk zo een dag met je zus. Ik kan ook heerlijk winkelen zonder geld uit te geven.
fijne week en liefs van mij. Hélène

Lekker Leven Met Minder zei

Mooi dat hij de dienst overleefd heeft ;-)

Alynia zei

Vind ik nou ook LLMM, want ik zou niet zonder hem kunnen ;-)