maandag 5 september 2011

Home Sweet Home III

Nog een stukje van mijn huisje, is mijn boekenkast. Vroeger stond hier mijn computer, maar ja, die was eigenlijk te groot en lomp voor hier in huis, en ik deed er toch niets mee - lang leve flaptopje - dus hij is weg, en er kwam een boekenkast voor terug. Eindelijk kon ik al mijn boeken kwijt.
Ernaast staat mijn printer, die is gebleven. Hij vindt het soms erg moeilijk om te merken dat de uitgiftelade wel goed zit, of dat er wel papier in zit, maar uiteindelijk komt alles er geprint uit. En ik vind het wel fijn om met bijvoorbeeld belangrijke opdrachten voor school niet van die printers afhankelijk te zijn. De mooie, grote boeken bovenin zijn trouwens van Opa geweest, die was pas aan het boeken uitdelen. En een paar boeken van bijvoorbeeld Charles Dickens die van Opa geweest zijn, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

5 opmerkingen:

Roelien zei

Ik ben ook een fan van die oude boeken!

Lekker Leven Met Minder zei

Leuk zeg! Heel grappig dat je zo mensen een kijkje in je huis geeft :-) En zo'n grote computer is inderdaad zonde van de ruimte als je 'm toch niet gebruikt.

Anoniem zei

Tja..... je kunt er echt een hele middag zitten en van alles ontdekken....

Marja zei

Oh, die geur van oude boeken. Mmmm.

pourquoi pas ??? zei

Ja Jantine het is zulk raar weer. Vandaag ook zoveel wind en regen. Geen wonder dat we het altijd over het weer hebben hier in NL want er valt altijd wel wat over te zeggen.
en toch zou ik niet in een land willen wonen waar het maandenlang droog is. Nou dan zit ik hier goed toch? knuffel van mij Hélène