maandag 20 februari 2012

Rustig dagje

Het is vakantie! En hoewel ik het niet van plan was vanmorgen vroeg, heb ik toch nog aardig wat gedaan.
Eigenlijk begon het vrijdag al, ik ging gezellig naar Vriend toe. We hadden zaterdagavond een feestje, en vonden het toch wel erg lekker om al eerder bij elkaar te zijn, een beetje aan te tuttelen, samen te zijn... Erg leuk feestje gehad trouwens, we lagen er om 4 uur in (gelukkig sliepen we daar, anders hadden we nog naar huis moeten rijden!) De volgende ochtend ook laat weer wakker, we kregen er een lekker uitgebreid 'ontbijtje', en waren rond een uur of 2 weer bij Vriend thuis. Daar ben ik blijven slapen - ik zou er al blijven eten 's avonds, en rond die tijd was ik zo moe dat ik niet meer met de trein naar huis 'mocht' xD Niet vreemd als je er zo ontzettend laat pas in lag natuurlijk, en ik vond het niet erg om nog een nachtje langer bij hem te zijn.

Vanmorgen vertrok ik daar dus met het idee vandaag een dagje lekker niets te doen. Pakte dat even anders uit,  want al op het station kreeg ik een smsje van mijn moeder. Of ik tegen de middag zin had om mee te gaan, Broertje en Zusje naar de trein brengen en dan naar de Ikea. Natuurlijk! Op stap met moeder en broertjes is altijd erg gezellig. Daarna nog even bij de supermarkt langs, en voor ik het wist was het alweer 4 uur tegen de tijd dat ik thuis was. Nu ben ik toch nog even bezig met ontspannen en zo, voor zover ik dat nog niet deed natuurlijk.

1 opmerking:

pourquoi pas ??? zei

Hallo lieve Jantine. Wat heerlijk zo een week vakantie en nog lekker weer ook. Het gaat wel lekker he tussen Vriend en jou. Kende jullie elkaar al? Ik wens je een hele fijne week toe. liefs van mij. Hélène