donderdag 26 januari 2012

Boogschieten

Als zelfs m'n moeder iets zegt over dat het hier zo stil is, tja... dan is het wel heel erg. Dus komt er weer een stukje. En eigenlijk heb ik heus ook wel wat te vertellen.


Bijvoorbeeld dat die geweldige, lieve, stoere vriend van mij aan boogschieten doet, en dat ik zaterdag mee mocht. Leuk! En niet alleen mee mocht, want die donderdag had ik hem al vanaf de zijlijn bewonderd, waarbij ik dus een erg fijn uitzicht had. Nee, ik mocht ook zelf schieten. Normaal kan dat niet, moet je eerst een cursus gedaan hebben, maar... omdat er toch iemand was om te begeleiden en zo, vooruit dan maar.

Na bijna twee uur schieten kreeg ik het voor elkaar om eens een pijl in het rode gedeelte te krijgen, en soms zelfs twee van de drie min of meer raak, en ik was best trots op mezelf. Tot ik klaar was, en mijn vriend uit nostalgie een keer met de lesboog wilde schieten - eentje die veel lichter is dan hij gewend is etc. Tja, en toen kwam er gelijk een in het blauwe gedeelte, en twee in de gele... Ach, zoals ik al zei, hem bewonderen is ook nog steeds leuk!

3 opmerkingen:

Lisette zei

Geniet dan maar lekker van het mooie uitzicht! :-)

Alynia zei

Dat doe ik zeker ook hoor =) Iets met spieren en sterke armen en zo haha.

Jos Kampes zei

Het spijt me lief, wilde je niet voor schut zetten.... wel driekwart jaar ervaring heh.....