maandag 30 januari 2012

Weekend en feest!

Na afgelopen weekend is het zeker weer tijd voor een stukje. :-)
Vrijdag was mijn moeder jarig, ze werd 50. Dat was een heel feest natuurlijk! Ik ging er die ochtend al heen om wat te helpen toen haar vriendinnen kwamen, en natuurlijk greep ik mijn kans om met Oudste Broertje de honden uit te laten.
Omdat aan het eind van de middag Zusje thuis kwam, ben ik toen weer terug gegaan. Dit omdat we met z'n allen samen een groot cadeau gekocht hadden, en dat is dan natuurlijk ook leuk om samen te geven. Vervolgens ging ik weer even naar huis, want... om half 6 stond mijn vriend bij mij voor de deur! Hij was zo dapper om gelijk niet alleen mijn ouders, maar de hele familie te ontmoeten. Spannend dus... Gelukkig is dat allemaal goed gegaan.

Die avond reed ik met Vriend mee naar waar hij woont, en de volgende dag hielp ik hem met de voorbereidingen van de housewarming party die hij die avond gaf voor vrienden. Heerlijk om te merken dat je ook met zulke dingen goed samen kunt werken - op de een of andere manier liep het allemaal op rolletjes. Nou ja, het is dus bijna overbodig om te zeggen dat het erg gezellig was. En laat werd, dus de volgende ochtend hebben we heerlijk uitgeslapen. En de afwas gedaan. En film gekeken. Zo'n rustig dagje is na een druk weekend als dit ook wel weer nodig. 

Dan nu... naar de orde van de dag, ik moet over een half uur al weer naar school!

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Nog gefeliciteerd met je moeder! Leuk dat het feest en de introductie van Vriend zo'n succes waren.

*MaDiBue*Handicraft* zei

Wat een gezellig weekend.

Lisette zei

Nog gefeliciteerd met Sara;-)
En fijn dat de kennismaking goed is verlopen, dat is toch spannend he?!