vrijdag 26 augustus 2011

Dag vakantie, hallo drukte

De eerste dagen na de vakantie leek het nog wel mee te vallen. Maar ik merk dat mijn agenda nu alweer overvloeit met afspraken en leuke dingen. Om een indruk te geven:

  • Woensdag ben ik de hele middag gezellig met Zusje naar de Appie geweest, boodschappen doen. Pfff wat een drukte daar zeg, op woensdagmiddag, maar gezellig was het zeker! En we hebben allebei weer onze boodschappen binnen voor een laag prijsje, ook omdat we zo slim waren bonusaanbiedingen te delen. Want welke student heeft er plek voor twee bakken shoarma in de vriezer? Wij niet... Maar plek voor een bak elk wel.
  • Toen kwam gisteren. Broertjes wilden graag winkelen in Utrecht, en dat vind ik ook wel leuk. Broertjes zijn heel leuk om mee te winkelen weet je, die van mij in ieder geval wel. Dus ik ging gezellig met mams en broertjes mee. Dat werd een combinatie van (te?) veel winkeltjes bekijken, geld uitgeven en achter een snel 17-jarig broertje aanrennen. Die steeds de verkeerde kant op liep omdat hij te snel ging, erg grappig! Ik ben thuis gekomen met een nieuw douchegordijn en twee leuke kaartjes, mijn moeder met volgens mij twee afgepeigerde zoons. 
  • Vandaag moet natuurlijk Zusje opgehaald worden van haar nieuwe kamer, in het hoge Noorden, en ik ga mee. Want ik moet natuurlijk wel in levende lijve zien hoe ze alles heeft ingericht!
  • Morgen gaan Zusje en ik naar een leuke fair toe, en 's avonds naar Oma. Die wordt 90 jaar, en dat betekent natuurlijk een groot feest! (Voor de mensen die ook mijn andere weblog lezen: andere oma dus, ik ben zo gelukkig dat ik er nog twee heb =) )
  • En dan zondag, laat een vriendin van mij zich dopen. Dat betekent een lekker stukje fietsen naar Barneveld. Is goed voor de slanke lijn zullen we maar zeggen, en ik vind het gewoon tof om daar bij te zijn. 
Maandag beginnen de colleges weer, en tot die tijd heb ik dus geen tijd ;-)

6 opmerkingen:

lien zei

Druk druk druk, maar wel leuke dingen. geniet ervan en fijn weekend! Liefs Carolien

Kniepertie zei

Druk, druk, druk, heul gezellig toch??
Groet

pourquoi pas ??? zei

Dat klinkt gezellig allemaal. Hoewel; hele middag bij AH in de drukte? Dit haat ik he, maar ieder zn hobby, haha. liefs van mij en fijn weekend. Hélène oh en vergeet ik je bijna te feliciteren met oma.

Zilly zei

Dat lijkt mij een bijzondere happening- de doop van een volwassene. En stoer dat je zo´n eind fietst. Ik wens je alvast veel succes met je studie en een mooi feestelijk weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

Anoniem zei

Die afgepeigedre zoons van mij hadden ook zo weer bijgetankt en waren als gezonde tieners weer vol energie. Althans, voor wat hen uitkwam. Om een handje te helpen waren ze natuurlijk wel "te moe" want we hadden de "hele dag" (lees 2 uur) gewinkeld!

Alynia zei

Tja, twee uur is dan ook wel erg lang winkelen he xD