maandag 29 augustus 2011

Gedoe met klassen etc.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, en ik had er toch wel een goed gevoel over. Had...
De klas is min of meer zo'n beetje opgedeeld. Wie mijn nieuwe SLB-er (student-loopbaan-begeleider) is weet ik nu gelukkig wel zeker. Maar de kans is er dat ik vanmorgen zomaar bij het verkeerde college zat. Nou ja, verkeerde college... elke klas had dezelfde tijd dezelfde les, maar de verkeerde docent dus. We zaten er ook maar met z'n drieen, waarschijnlijk door het gedoe om in welke klas iedereen nu zit.

Want: we zouden ingedeeld worden in klas C begreep ik. Op zich zat daar enige logica achter, en omdat het de enige klas was waar geen SLB ingeroosterd stond en de andere twee klassen in ieder geval NIET onze SLB-er hadden...

Nee, mailde zij zojuist. Ik begreep dat er wat verwarring over was, maar je zit in A. Uhm... juist, eerder begreep ik nog dat ik bij A niet mee kon draaien omdat ik in C zat. En nu zit ik toch bij die klas. En A heeft niet haar als SLB-er staat er in het rooster, hoe zit dat dan?

Lekker gedoe dus zo op mijn eerste dag. Gelukkig heb ik wel enige kans op een stageplek (eindelijk), maar dan moet wel dat email adres het doen die ik kreeg. Want ik kreeg een mail terug: dit adres bestaat niet. Dus daar maar weer achteraan gegaan bij degene van wie ik het adres kreeg.

Bij deze dus de frustraties van een verse derdejaars student. Pfff het scheelt nog dat ik geen eerstejaars ben, dan was ik helemaal gillend gek geworden. Nu kan ik waarschijnlijk, als ik bij de verkeerde docent zag, nog regelen dat ik alsnog het vak bij haar volg. Donderdag zijn de SLB lessen, ik zorg gewoon dat ik er dan ben en hoop voor die tijd wat meer te weten te komen. Mijn school-mailbox staat in ieder geval voltijd open nu, en dat is na 14 weken geen school een hele aparte gewaarwording.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Nou zeg, dat klinkt ingewikkeld! Maar goed, je kunt denk ik beter ergens te veel zitten dan iets missen, toch?

Anoniem zei

Ha ha en dat voor een dcd-er/dysfaat met planningsproblemen!
Bijt jij er maar lekker in, aandacht niet af laten zwakken: dan roggel jij het wiel!!!

Sterkte!

Elizabeth zei

Valt niet mee... je mag best even heel boos worden! :-)