zondag 21 augustus 2011

Vakantie

Soms heb je vakantie gewoon echt nodig. Dus ja, ik vond het geweldig toen mijn ouders aangaven dat er een slaapplaats over was in het huisje dat ze huurden. Of ik zin had om mee te gaan, toen bleek dat ik geen vakantiewerk kon vinden. Maar natuurlijk! Lekker op vakantie, even tot rust komen (nou ja, relatief dan, want twee broertjes en zusje gingen ook mee, dus het was een lekker drukke bedoening haha).
Maar de gezelligheid maakte dat helemaal goed. En de vakantie kon zeker niet meer stuk toen we buiten kwamen, vroeg in de ochtend op de dag dat we terug gingen (lees: 5.30 uur 's ochtends). Want toen zagen we dit:

De dag ervoor had het een keer gestortregend (plaatselijk wolkbreukje, dat heb je in Oostenrijk wel meer). En die nacht ook. Met als resultaat dat alles begon te verdampen, en we die ochtend midden tussen de laaghangende wolken stonden. Dat was een erg indrukwekkend gezicht!

Er stonden trouwens ook erg mooie bloemetjes in het gras bij het huisje.

En het is wel duidelijk van wie ik dat heb, graag mooie foto's maken. Pa en ik hebben bijna dezelfde camera, dus als ik een knopje niet weet geef ik een gil ;-)

Natuurlijk zijn we ook even in Piber geweest, bij de Lippizaner paarden. En oh wat waren die veulens schattig zeg!

En soms kwamen we op erg mooie plekken
 Met erg leuke bergbeekjes

3 opmerkingen:

Mevrouw Williams zei

Oostenrijk heeft vorig jaar mijn hart gestolen, prachtig land en aardige mensen en lekker eten!!
Ben ik toch een beetje jaloers hoor ;-) maar gun het je van harte!

pourquoi pas ??? zei

Hoi wat fijn dat je er weer bent. Je bent behoorlijk lang weggebleven zeg en wat heerlijk zo met je familie. Je hebt niet veel leuke verhalen van mij gemist hoor, ik heb het idee dat het alleen maar geklaag was maar ik heb het gewoon nodig om me te uiten.
Veel liefs. Hélène

Elizabeth zei

Prachtige foto's; nog mooier in het echt. Wat fijn om zo intens te kunnen genieten. Groeten en een fijne dag.