maandag 22 augustus 2011

Home Sweet Home II

Was het bijna vergeten, maar ik ben nog op tijd... voor mijn home sweet home stukje. Deze keer een ander stukje van de gang: mijn jassen-schoenen-rommelplekje. Tja, ik ben niet al te netjes aangelegd, en als m'n jassen dan ook nog zo lang zijn dat ze over meubels heen vallen... Maar die side-table zou ik nooit kwijt willen. En de lange jas ook niet.

De jas heb ik van een goede vriendin van mij gekregen. Het was vlak nadat ik mijn relatie verbroken had, ik ging haar opzoeken om bij te praten (van echt uithuilen was toen, na een paar dagen, al niet echt sprake meer. Erg he?) Nou ja, het weer was erg slecht, en mijn jas doorweekt. Toen we naar buiten moesten nog steeds, dus ik mocht deze jas van haar lenen. Omdat hij haar veel te groot zat, en mij goed, besloot ze dat ik hem mocht houden. Lief he?

Het tafeltje komt bij de kringloop om de hoek vandaan. Ik zag hem staan toen ik net hier ging wonen, en was er gelijk verliefd op. Hij kreeg eerst een plekje in de kamer, als computermeubel, maar dat was niet helemaal zijn ding. Dus er kwam een ander computermeubel, en hij mocht naar een plekje waar hij precies paste: het nisje in de gang. Daar voelt hij zich nu nog steeds helemaal thuis. De andere computermeubel is ondertussen al weer verkocht, en de computer weg, maar het tafeltje blijft!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog iemand met een lange zwarte jassen fetisj? :D

Ben nu wel benieuwd naar wat voor muziek jij nog meer luistert... Had heel graag Rome en Ordo willen zien maar die komen vast over een jaartje ook nog wel eens deze kant op.

Ken je Diary of Dreams? Als je Veljanov mooi vindt, is dat zeker iets voor jou :)

Lekker Leven Met Minder zei

Weer een gezellig hoekje! Leuk om zo een kijkje in iemand anders z'n huis te krijgen :-)

KIDSDOLLS zei

Zo'n tafeltje maakt alles goed! Dat rose ladekastje lijkt me ook heel handig en is geinig!
Lekker rommelig laten anders kun je niks meer vinden is mijn avies!

Groetjes Geriene

Mevrouw Williams zei

Waarom erg...soms zijn bepaalde zaken al verwerkt voordat ze plaatsvinden.
En een nieuwe jas van een vriendin..leuk hoor, mijn vriendin is recentelijk 20 kilo kwijt en ik ben een plank rijker in mijn kast ;-)

Anoniem zei

Pfff ik ben blij dat het niet meer bij mij op zolder is.... (geintje).
Lekker, zo'n hoekje. Ik probeer thuis mijn hoekjes steeds op te ruimen, maar het lijkt iedere keer rommeliger te worden....