dinsdag 11 oktober 2011

Eerste stagedag

*ploft uitgeteld op de bank neer*
Vandaag heb ik mijn eerste stagedag er weer op zitten. Na een tijd vakantie en moeite met stage vinden, was ik bijna vergeten hoe moe je kan worden van een hele dag tussen de tieners hangen - maar wel een leuk soort moe. Omdat ik het even niet op kon brengen om te koken, heb ik een maaltijdsalade gehaald. Volgende week moet ik er zeker aan denken om nasi of macaroni uit de vriezer te halen (mental note to self). Omdat dat veel goedkoper is, en omdat het met dit weer eigenlijk lekkerder is om iets warms te eten. Maar vandaag heb ik in ieder geval wel m'n gezonde voedingsstoffen weer even binnen, en ik heb de verleiding weerstaan om op het station een patatje te halen.

Nu zit ik lekker ontspannen achter mijn laptop, kaarsjes aan... eerlijk gezegd, toen ik mijn stageschool uit liep had ik het goede voornemen om vanavond vast actief aan het werk te gaan aan mijn leerwerkplan en zo. Maar dat wordt morgenochtend: mijn energie van vandaag is even helemaal op gegaan aan de stage zelf. Want al krijg je nog zo veel leuks terug van de leerlingen, zo'n hele dag vreet gewoon energie. Die ga ik straks maar eens aanzuiveren met een lekkere lange nacht slapen.

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Fijn dat het je zo bevallen is! Hoe lang ga je stage lopen? Zo fijn moe zijn is ook helemaal niet gek, het gooit je planning misschien wat in de war, maar je slaapt er vaak wel weer heerlijk van.

Lisette zei

Ik heb ook altijd wel iets van macaroni o.i.d. in de vriezer, altijd makkelijk, goedkoop en snel.
Succes met je stage, dat zal vast niet meevallen tussen de pubers ;-)