vrijdag 21 oktober 2011

Volle Vrijdag

Vandaag probeer ik nog zo veel mogelijk aan mijn studie te doen. Op de een of andere manier is het niet makkelijk, concentreren met dit lekkere weer. Het liefst was ik naar buiten gerend en had ik een stuk gelopen. Maar goed, sommige dingen moeten gebeuren... en vanmiddag ben ik ook al druk met andere dingen.

Verder, ligt het aan mij of zijn de vliegen wel heel erg irritant vandaag? Ze vinden het leuk om op het beeldscherm van mijn laptop te gaan zitten, zodat ik ineens iets net niet meer zie of kan lezen. Om vervolgens flink zoemend rondjes om mijn hoofd te gaan draaien of zo. Kunnen die beesten niet gewoon verdwijnen???

Nou ja, na mijn 'rant' ga ik maar weer verder werken. Hopend dat het allemaal nog goed komt (vast wel!)
plaatje van het www

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Vliegen heb ik niet zo'n last van, maar muggen helaas des te meer. Ik snap niet wat die hier nog doen... Dat is wat mij betreft ook een van de weinige voordelen van een strenge winter: dag mugjes ;-)

(ook even ranten, sorry!)

Vlijtig Liesje zei

Wij hebben helaas ook nog vliegen! Van die hele rare slome. Hopelijk vriezen ze snel dood...

Zilly zei

Dank voor je leuke reactie op mijn blog-jij bent altijd één v/d weinigen die reageert op de "to the point"-blogjes. Veel mensen hebben géén meinig of durven niet? Maar jij-gelukkig wel. Heb hier trouwens geen vliegen meer gezien terwijl hier achter paarden grazen met veel paardenstront-hier zijn ze zeker al uitgelteld. Mooie dag toegewenst met hart&ziel door Sil.