maandag 31 oktober 2011

Stom ov en stage...

Vanmorgen kwam ik tot de conclusie: ik pak als het even kan gewoon de fiets. Het ov is niet te vertrouwen.
Vlak voor mijn huis stoppen normaal twee bussen, en met allebei kan ik de trein naar Utrecht halen. Als de ene niet op komt dagen, kan ik normaal gesproken de andere pakken, niets aan de hand. Vanmorgen dus niet: ze kwamen allebei niet, ik miste mijn trein. Fijn!!! niet dus! Er is geen man overboord, maar ik heb wel 20 minuten staan wachten voor niets. Eigenlijk was het plan om nog even wat te gaan doen op de HU voor we straks een klassenuitje hebben, maar dat kan ik nu beter thuis doen.

Vervolgens kreeg ik ook nog een leuke mail van mijn stagebegeleider. Dat hij teveel hooi op zijn vork genomen had, en mij niet verder kon begeleiden. Er kwam wel direct een telefoontje achteraan van degene die de stages regelt op mijn stageschool, dat ik morgen gewoon verwacht wordt, en dat ze wat gaan regelen. Dat de begeleider het niet kan maken mij zomaar weg te sturen, helemaal niet zonder met hem en de teamleider te overleggen. Maar ik zit er toch over in: heb ik eindelijk een stage, krijg ik dit! Ik heb er op zich wel vertrouwen in dat het goed komt, maar ik baal. Het komt allemaal tegelijk vandaag!
plaatje van www

5 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Nou, dat zijn ook niet echt leuke berichten! Gelukkig laten ze je niet vallen. Dat zou natuurlijk ook helemaal niet kunnen, of wel heel erg krom zijn. Ik hoop dat je stage er verder niet echt onder gaat lijden.

Dieuwke zei

hihi. en dan zeg ik: typisch groenhorst :P

Alynia zei

Ehm zusje, ik liet net wijselijk de naam van de school weg :-P

Anoniem zei

Ik kan in jouw indenken...

Nancy zei

Fijn te horen dat het niet aan mij ligt ;-) Leuke stad hoor, Utrecht.. maar inderdaad met het openbaar vervoer, alhoewel.. is ook niet alles dus ;) En dan dat gedoe op school! Ik denk dat je trouwens dezelfde opleiding (PABO?) doet als mijn dochter op de HU. Leuk! succes verder!!