donderdag 16 juni 2011

On My Mind: Regen

Het begon vanmorgen al vroeg toen (of voordat) ik wakker werd: het regende. Niet een beetje, maar heel hard. En dat is de rest van de dag in buien door blijven gaan. Vanmiddag had ik de pech dat ik weg moest naar stage.

Gewapend met een grote, oude, blauwe paraplu ging ik. Die paraplu overleed toen ik door een stortbui van het station naar mijn stageschool liep. Gelukkig kon ik na mijn stage teruglopen naar het station tussen twee buien door, en was bij Utrecht CS de weg naar het K.ruitvat overdekt, zodat ik een nieuw inklapdingetje kon halen. Ik had bijna de laatste, niet zo raar met dit weer. Maar voor een paar euro kan ik nu voorlopig weer droog de wereld door. Hij lijkt een beetje (en qua kleur is het precies) op deze paraplu:

Thanks, Rhonda at down-to-earth, for sharing this On My Mind concept. Anything on your mind? Share your link here or on down-to-earth.

4 opmerkingen:

Goud en Zilver zei

Ik hoefde er gelukkig niet door vandaag.
Dus voor mij geen paraplu.

Groeten Herma

pourquoi pas ??? zei

Hoi lieve Jantine, ja wat een weertje he? Voor korte tijd vind ik het wel wat hebben die regen.
Het is romantisch vind ik.
Hey dank je wel voor het meedenken. Ik denk dat ik hier een school vlakbij ga benaderen om te kijken of ze iemand kunnen gebruiken. Zo leer ik ook nieuwe mensen uit deze buurt kennen en nieuwe kinderen.
Ik heb vroeger op de scholen van mijn nichtje en neefje geholpen en dat was leuk.
Ik wens je alvast een leuk weekend. liefs van mij Hélène

Rose zei

Hullo Alynia, it looks like you have had a lot of rain.

Zilly zei

Alynia, ik leer nog elke dag (graag) bij. Ben dus blij met je commentaar. Waw, knap-lerares Engels.
Mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.