maandag 6 juni 2011

Ontspannen

Ik heb een heerlijk ontspannen weekend gehad, al moet ik nu wel nadenken wat ik moet vertellen. Zat gedaan hoor, maar ook bij mij komt wel eens dat gevoel opsteken. Dat gevoel dat ik toch niets interessants te vertellen heb. Maar dan ga ik lekker toch bloggen.

Zaterdag gingen Vriend en ik naar de Utrechtse Bazaar. Denk aan heel veel kraampjes met van alles en nog wat: van kleding en hoofddoekjes tot schoenen en goedkoop plastic speelgoed. Ook een kraampje met boekjes als 'de perfecte moslim-vrouw', waar zo veel moskee-geluiden vandaan kwamen dat zelfs de - voornamelijk ook moslim - standhouders er omheen wat ongemakkelijk werden. Zou ik ook worden naast een stand waar continu orgel-muziek of psalmen-op-hele-noten vandaan kwam... Maar ach, een paar gangen verder hoorden we het al niet meer door alle Frans Bauer en soortgelijke muziek. Over melig gesproken, die muziek word je ook niet goed van na een tijdje.

Op het geluid na dus, was het ontzettend gezellig. Vriend had scheermesjes nodig, en heeft er nu 12 gekocht voor 15 euro. Ze waren net in de aanbieding bij de T.rekpleister, 12 voor 39 euro, reken uit de besparing.We hebben nog lekker wat gegeten daar, en zelfs met dat inbegrepen waren we nog goedkoper uit!

Gisteren hebben we een eindje rondgereden aan het eind van de middag, na de hele dag lezen, computeren en tv kijken. We moesten er toch even uit, vonden we. Dus we hebben een rondje gemaakt, dwars door Vleuten, langs kasteel De Haar, door Haarzuylen. Ik heb de snackbar terug gezien waar we twee jaar geleden na eeuwen zoeken naar een eettentje iets hebben gegeten, en herinnerde me weer hoe leuk Haarzuylen er uit zag. Ook als het er geen Elf Fantasy Fair is, lijkt het daar of je in de middeleeuwen rond loopt. Ik heb genoten!

4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Dat kasteel lijkt me ook nog een keer leuk om naar toe te gaan, staat hier al even op het verlanglijstje. Jammergenoeg ligt het niet naast de deur, dus soms vergeet ik het ook weer.

Alynia zei

Ik woon er maar een paar km vandaan, maar dan nog komt het er vaak niet van hoor... Heb Vriend nu zo ver dat hij er een keer op de fiets heen wil =)

Lekker Leven Met Minder zei

Ik hebt trouwens inmiddels Red Riding Hood gezien en vond 'm erg leuk, ook spannend en de afloop was niet echt wat ik verwacht had!

pourquoi pas ??? zei

Heerlijk zo een weekend he. Haarzuylen is inderdaad erg mooi.Ik was er eens met mijn neefje maar dat monster is nu 18 en wil echt niet meer met zijn tante op stap maar die dag daar was zo leuk. Prachtige omgeving. fijne dag en liefs Hélène