zondag 11 december 2011

Filmpjes kijken

Gisterenmiddag waren de buren niet zo blij met mij en m'n vader.
Hij kwam langs met de boor. Om te zorgen voor een latje zodat de magnetron stevig staat... (ziet er geweldig uit), een kruidenrekje op te hangen, twee haakjes op te hangen, en ergste van alles: een ikea-canvasdoek-met-roze-rozen op te hangen aan de betonmuur waar mijn tafel tegen staat. Dat was even een hoop lawaai, gelukkig was hij zo klaar. (Bedankt pa, het ziet er nog steeds geweldig uit!)
Vervolgens ging ik bij mijn ouders eten. Voor het eten zaten broertjes en zusje (jongste is 14) Mary Poppins te kijken, en ik keek natuurlijk mee! Halverwege hadden we al de grootste lol, zo erg dat we tijdens het eten regelmatig eerst uit moesten lachen voor we weer een hap namen. Later op de avond hebben we nog een kerstfilm gekeken, zo'n hele flauwe Amerikaanse kerstfilm, vol kitsch lichtjes en versieringen, en een metershoge sneeuwpop op het dak. Natuurlijk kwam Santa ook nog even langs. En ineens besefte ik wat een geluk ik heb - als je al die verhalen hoort over dat in een gezin broers en zussen niet altijd goed met elkaar op kunnen schieten. Geluk, omdat ik zulke geweldige broertjes, en zo'n geweldig zusje heb. En al kibbelen we wel eens, we hebben het ook zo weer goed gemaakt. Ik word gewoon blij van mijn familie =)

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Klinkt heerlijk :-) Dingen ophangen is altijd best even een gedoe, maar het resultaat is vaak fantastisch, dat is de moeite dan weer waard.

P.s. ik heb vandaag mijn eerste Give Away georganiseerd, mocht je ook een kans willen wagen, dan zou dat hartstikke leuk zijn!

pourquoi pas ??? zei

Er is niets zo belangrijk als een goede band met je familie. Het zal je je hele leven gaan helpen met alles wat je op je pad tegenkomt. Heerlijk als je dat hebt. ik wens je een fijne week toe en succes met opruimen. liefs Hélène

Lisette zei

Heerlijk zo'n film kijken met de familie, zo keken wij zaterdagavond samen met mijn ouders naar Alvin and the chipmunks. Geweldig van die momenten!