donderdag 8 december 2011

Koud en moe, maar voldaan

Vanmorgen heb ik voor het eerst post rond gebracht. Het was eigenlijk best wel leuk om eindelijk weer wat te doen en zo geld bij te verdienen. Toen ik thuis kwam had ik het erg koud, dat dan weer wel, en ben ik gelijk even onder de douche gesprongen. Gelukkig hielp dat. Daarna warme anijsmelk gemaakt in mijn nieuwe magnetron, en toen was het helemaal goed! Die combi-magnetron haal ik er trouwens ongeveer uit met dit werk voor een paar weken, dus dat komt precies mooi uit. Hij stond al tijden op mijn verlanglijstje, en gisteravond moest het er maar eens van komen! Hij is eenvoudig, maar juist daardoor oh zo fijn. En ik loop ondertussen stuiterend en springend door het huis, omdat hij er eindelijk is. Ik koop niet vaak dure dingen, dus wat dat betreft moest ik gisteravond even slikken toen ik pinde. Maar nu hij er is word ik er helemaal blij van - en ik weet dat hij echt wel goed gebruikt gaat worden.

5 opmerkingen:

Lisette zei

Breng je de post rond ivm de kerstdrukte?

Geniet van je magnetron ;-)

Zilly zei

Knap-ook nog een baantje naast je studie. Mooi een extraatje-kun je vast goed gebruiken. Dus ik zeg-Jantine-zet hem op! xxx Sil.

Lekker Leven Met Minder zei

Toch is het wel heel lekker om dan naar binnen te gaan denk ik, als je zo koud bent. Misschien een tip; bij de benzinepomp hangen vaak plastic handschoentjes. Als je die onder je wanten doet, scheelt dat best wel.

Anoniem zei

Ooh, dat is zo lekker deze maanden he thuiskomen als je buiten geweest bent. Geniet ervan. En leuk die nieuwe opmaak van je blog!

Kniepertie zei

Lekker gevoel is dat, een magnetron van je zelfverdiende geld te mogen en kunnen kopen!
Groet