dinsdag 6 december 2011

Hang-avondje

Na een lange stage-dag (inclusief overleg) doe ik vanavond even helemaal niets meer!
Zelfs in eten koken had ik even geen zin. Gisteren at ik al redelijk gezond - opgebakken nasi met verse prei er doorheen, erg lekker. Dus vandaag kon het makkelijk. Ik heb mijn, toch nog bewerkelijke, lekkere variant op patat ontdekt: opgebakken aardappelpuree! Simpel: kook een paar aardappelen, maak er puree van en bak dat dan op met wat olijfolie. Geraspte kaas er over... en klaar was Jantje! Het was relatief simpel (wacht tot de aardappels gaar zijn :-P) en toch erg lekker om iets warms te eten.

Over warm gesproken, ik besefte ineens dat ik kleding draag op moment waarmee ik nooit over straat zou gaan, maar eigenlijk vind ik het best een grappige combinatie. Een zwarte trui (zo'n lekker warme), een grijze legging met witte stipjes en blauwe bloemetjes (tja, spijkerbroek was daarstraks nat na het lopen in de regen) en zwarte, gebreide nep-uggs (sokken idem dito). Ooit riep ik luid dat ik NOOOOOOIT een legging aan zou trekken, en NOOOOOOIT (nep-)uggs. En eerlijk is eerlijk, buiten draag ik ze dus ook niet. (ja oke mam, ik geef toe, behalve die keer dat het ineens erg koud was en ik de auto kwam lenen, toen had ik die nepperts aan - maar toen ging ik ook alleen naar de A.ldi haha). Maar ik heb nu op de een of andere manier niet het idee dat ik er heel raar uit zie mocht er iemand ineens voor de deur staan of zo... apart eigenlijk.

3 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Leggings zitten ozo lekker. Ik vond het de uitvinding van de eeuw toen ik jong was. We droegen ze met dikke afgezakte sokken en korte laarsjes met een hak, dan iet moois en vrouwelijks erop en ja dat was mooi.Nee, mij hoor je niets negatiefs zeggen over leggings.
fijne avondje. Hélène

Lisette zei

Toen ik puber was waren de leggings ook in de mode. Ben blij dat ze weer in de mode zijn ;-)
Ze zitten zo heerlijk!

Lekker Leven Met Minder zei

Wat ook heel lekker is: aardappelpannenkoeken! Ik heb het recept daarvan op hoedoe.nl gevonden laatst.