dinsdag 27 december 2011

Gezellig weg met z'n allen

Gisteren vroeg m'n moeder of ik vanavond mee kwam eten, en dan mee ging naar de Ikea. Tuuuuuuurlijk, gezellig!
Dat vonden een man in de parkeergarage ook. Wij rolden de auto uit (ja, zo'n grote, want m'n ouders hebben 5 kinderen en we waren allemaal mee). Hij kwam aanlopen, stond even verbouwereerd te kijken, en vroeg m'n vader: joh, hoeveel man gaat er nou in zo'n auto? Twintig????

Ik ging eigenlijk alleen voor een expedit-kastje, die ik trouwens nog in elkaar moet zetten, maar ik had even geen zin. Maar ik had ook nog steeds in mijn achterhoofd dat mijn eeuwenoude en verschoten fleece-deken ook wel eens vervangen mocht worden. En dat mijn ene dekbedovertrek bijna overleden was zo dun, maar dat dat ook nog wel even kon wachten. Dus toen ik en een ontzettend geweldig mooie plaid tegen kwam, wit met gebreide kabels... voor een prijs waar ik geen fijn materiaal voor kan kopen om het zelf te maken... wist ik al: die wil ik! Nu zit ik heerlijk onder mijn nieuwe dekentje te bloggen, en ik ben er heel blij mee =)
Vervolgens was er een ontzettend leuk dekbedovertrek in de aanbieding, die ik al vaker had zien liggen en die ik erg leuk vond. 6 euro was ik daar aan kwijt, en ik kan weer even vooruit.

Zo was ik toch nog een flink bedrag meer kwijt dan ik origineel kwijt zou zijn, maar inclusief een paar geweldige dingen die ik anders toch een keer gekocht had. Of een andere (en misschien wel duurdere) versie. En nu maar eens gaan knutselen aan dat kastje!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ooh ja, Plundra :) Leuk!

Lisette zei

Ik ga ook nooit met lege handen naar buiten bij Ikea ;-)