vrijdag 11 maart 2011

Douchegel


Soms heb je van die dingen waar je alleen maar meer van lijkt te krijgen. Een van die dingen bij mij is douchegel. Deze week heb ik alles daarvan bij elkaar gezet, die flessen met korting van bij de Action, alle douchegel van mijn verjaardag... En ik kwam tot de conclusie dat ik nog voor zeker een jaar genoeg heb! Laat ik eerst maar eens gaan opmaken voor ik weer nieuwe koop. Dat is iets wat ik voorlopig sowieso moet gaan doen met verzorgingsproducten.

Andere dingen heb ik nog liggen uit de tijd dat ik vlak bij de Bodyshop werkte, en nog thuis woonde. Genoeg geld voor al die lekkere dingetjes, en in de middagpauze had ik vaak even tijd om er te neuzen. Dus nu zit ik met allemaal tubes gezichtsscrub, handcreme en bodylotion, bijna meer dan ik kan gebruiken. Ook dat kan ik voorlopig allemaal op gaan maken.

Wat ik hierbij volgens mij het moeilijkst ga vinden, is vanuit mijn voorraad werken, en niet op elke aanbieding ingaan. Want ik heb vaak het idee: 'zoiets vergaat niet, en is altijd handig om vast in huis te hebben'. Maar natuurlijk is er, tegen de tijd dat ik dit alles (bijna) op heb, allang weer een nieuwe aanbieding!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tjah dat herken ik. Ik vind het soms bijna jammer dat er zoveel staat omdat het zo leuk is om iets nieuws uit te zoeken!
Maar ik heb me ook echt voorgenomen om het OP te maken. Ik heb ook altijd moeite om zo'n fles helemaal leeg te maken, tegen die tijd ben je toch al weer weken verder en heb je niet veel enthousiasme meer voor het product. Verwend eigenlijk hè.
Lieve groetjes uit de casa!

Anoniem zei

Bij mij staat ook de hele kastplank vol. Het uitzoeken van nieuwe geurtjes, flesjes en potjes blijft altijd leuk!

Lekker Leven Met Minder zei

Heeeel herkenbaar! Ik heb tot een jaar of vijf geleden bij het Kruidvat gewerkt en ik ben nog niet door mijn dat-vergaat-niet-geweldige-aanbiedingen heen...