woensdag 23 maart 2011

Mijn vrekacties waar niets van kwam.

Vanmorgen leek het tijd om nog even naar de supermarkt te lopen. Er waren twee geld-terug-acties waar ik gebruik van wilde maken, en ik had een spaarkaart volgeplakt met kassabon zegels voor wasverzachter. Daar zaten wel en paar oude zegels op omdat ik het ding anders niet vol kreeg, maar daar is in het afgelopen jaar nooit op gelet - wat ik juist altijd fijn vond, want met z'n tweeën hadden we vaak nét niet genoeg zegels. Zo veel boodschappen hebben we nu ook weer niet.

Dus op naar de supermarkt. Eerst naar het hoekje van de paturain, want die hebben een geld-terug-actie, en vriend en zijn dochtertje zijn allebei gek op dat spul. Maar helaas, supermarkt had geen actieverpakkingen staan, dus dat ging niet door. Zonder paturain liep ik verder; een ding minder, maar nog twee andere dingen te halen. Naar het hoekje van de botergoud dan maar, die hebben een teruggeefactie op een bepaald soort boter van hun merk. Maar nee, helaas, net de boter van de teruggeefactie had supermarkt niet in het assortiment.

Ik voelde me nu al wat opgelaten toen ik met de wasverzachter bij de kassa aankwam, want ik had alleen iets bij me dat ik zonder te betalen zo mee kon nemen (bij de andere twee producten moest je de bon opsturen, dus wel gewoon betalen bij de kassa...). Krijg ik te horen bij de kassa: 'mevrouw, deze bon kan ik helaas niet innemen. Er zitten oude zegels op.' Nu weet ik wel, oude zegels zijn oude zegels, maar omdat daar nooit eerder een punt van gemaakt was, had ik dit totaal niet verwacht. Daar stond ik dan bij de kassa, met één product dat ik daar achter moest laten. Want om zoiets de wasverzachter toch betalen ben ik niet van plan - het is duurdere dan ik normaal zelf zou kopen, en trouwens, wassen zonder wasverzachter is ook geen ramp. Maar dat ik zo met een mond vol tanden bij de kassa sta gebeurt me geen tweede keer, dan maar geen volle spaarkaart. Of misschien dat ik een briefje beneden in het trapgat ophang voor de buren: "Als iemand de kassabon zegels van supermarkt op de hoek over heeft en niet gebruikt, wij zijn er blij mee". Hoewel, ik wil vriendlief ook niet in verlegenheid brengen ;-).

Dus bij deze: als je hoogvliet bonnen over hebt, wij zijn er blij mee...

2 opmerkingen:

Kniepertie zei

Sorry!!!! geen hoogvliet in de beurt hier, dus ook geen bonnen.
Maar je bent er met dit mooie weer wel even uit geweest, da's ook wat waard.
Groet

mevrouw Duck zei

Dat vind ik erg jammer voor jullie. Jammer ik woon totaal nniet in de buurt van Rotterdam, anders had je van mij de bonnen gekregen.