zondag 22 mei 2011

Kringloopwinkel

Gisteren zijn we (Vriend en ik) naar de kringloopwinkel in Terwijde geweest. Hij had een bon gekregen dat hij daar voor 10,- euro mee mocht nemen.

Toen we aan kwamen rijden zag het er erg leuk uit aan de buitenkant, als een goed verzorgde winkel. Aan de binnenkant hadden ze niet heel veel interessante spullen, maar het was wel ruim opgezet.

Uiteindelijk hebben we een flinke stapel boeken meegenomen. Een hoop boeken voor Vriends dochtertje (ik heb nu genoeg om haar járen voor te lezen), en een paar voor mij die ik graag wilde hebben. En een haakboek, waarvan ik de patroontjes erg leuk zal kunnen gebruiken - ik krijg gelijk zin om te gaan haken!

Eigenlijk is het erg leuk om zonder te betalen met erg veel spullen ergens naar buiten te kunnen lopen. Maar als je kijkt wat we gehaald hebben voor die 10,- euro, zou het zelfs leuk zijn geweest als we wel hadden moeten betalen. Ik ga Vriend overhalen om vaker mee te gaan naar de kringloop!

3 opmerkingen:

Jake zei

Dat is altijd leuk :) Als alle boeken zo goedkoop waren, had ik nog tig boekenkasten nodig gehad :p

Lekker Leven Met Minder zei

Leuk zeg, als je zo kunt shoppen :-) Als er weer delen van ons huis af zijn, dan ga ik daar ook eens kijken, in plaats van direct naar nieuw te kijken. Scheelt veel en is soms veel leuker!

pourquoi pas ??? zei

Heb al een paar keer geprobeerd te posten maar lukte niet. Vandaag maar weer proberen.
Ik schreef; wat vinden mensen er toch aan om tussen de ouwe troep te kijken? Ik ben er zelf dol op. Volgende week hier weer een grote vlooienmarkt en ik heb er helemaal zin in.
Ik heb een half jaar geleden 2 mooie poppen gekocht voor 10 euro per stuk. Thuis keek ik goed en bleken ze een nummer en handtekening te hebben. Op internet gezocht en ze zijn per stuk tussen de 600 en 1000 euro waard. Lachen he? Ik doe ze alleen niet weg want ik vind ze zelf zooooo leuk. fijn weekend. Hélène