zondag 8 mei 2011

Moederdag

Vandaag is het zover, en waar ik dit bij andere bloggers al een aantal langs zag komen, heb ik er zelf eigenlijk nog niets over geschreven.

Overal hoor je op moment, dat moeder- en vaderdag, net als valentijnsdag, vooral commerciëel zijn. Aan de andere kant, vind ik het wel belangrijk om even stil te staan bij hoe veel mijn ouders voor me gedaan hebben de afgelopen 26 jaar. Dit jaar ga ik nog met het commerciële mee, ik heb een ontzettend leuk cadeautje gehaald voor mijn moeder. Maar iets in me wil dat ik iets persoonlijkers ga doen. Misschien wordt het volgend jaar ook weer een ongeveer gelijk cadeautje, maar ik loop nu met het idee om zelf iets te gaan maken. Gewoon omdat het persoonlijker is dan wat ik nu heb, en echt om mijn moeder zal gaan in plaats van dat ik de winkel spek. Dit is nog een ideetje hoor, hoe ik het aan ga pakken weet ik nog niet.

3 opmerkingen:

Sil Campschroer zei

Goedemorgen Jantine, Zelfgemaakte kado-tjes vind ik VEEL leuker. Het liefst krijg ik een tekenwerk van mijn dochter. Dat is het persoonlijkst wat je kan geven:IETS van jezelf. Maak er een mooie dag van! Met hart&ziel toegewenst door Sil.

Lekker Leven Met Minder zei

Ik probeer moederdag ook te vieren om waar het om gaat: mijn (schoon)moeder. Ik haal wel een cadeautje, maar dat is een zorgvuldig uitgezocht aardigheidje, waarvan ik weet dat ze er plezier van zullen hebben. Als ik zelf iets moois zou kunnen maken, zou ik dat net zo makkelijk geven.

Anoniem zei

Er hing opeens een heel lief hartje in de kamer. Misschien wel van mijn liefste oudste dochter????
Verder was het cadeautje prachtig.... echt zorgvuldig uitgezocht, ingepakt in papier met mooie rode rozen. die zaten ook in ons trouwboeket, de 20e is dat alweer 28 jaar geleden.
En oh ja, die mooie tekenwerkjes, handjes afgedrukt op tegeltjes, foto's uit de kleuterklas.... ze zijn nog door het hele huis te vinden.......