woensdag 16 november 2011

Buzzer - philips sonycare

Jaaah, stuiter stuiter stuiter, ik kon voor het eerst met zo'n buzzer-actie meedoen! Of ik een paar weken een pilips sonycare uit wilde proberen. Prima.
Nou, zaterdag kreeg ik hem, en straks gaat hij weer op de post terug. Geef mij maar mijn gewone tandenborstel, wat een onding is het zeg! De frequentie is zo 'raar' dat ik bij het tandenpoetsen steeds de neiging krijg het ding snel weer uit mijn mond te trekken omdat het eng voelt. En dat in combinatie met een eng tandarts-boor-geluid, brrrrrr.... Komt nog bij dat na het poetsen (precies twee minuten, en dan stopt hij er zelf mee!) mijn tanden bijna viezer voelen dan voor het poetsen. Ik krijg ze in ieder geval lang niet zo schoon als met mijn oude vertrouwde borstel.

Voordelen zitten er ook wel aan hoor, al zijn dat dingen waar ik geen tandenborstel voor koop. Er zitten allemaal verschillende 'standen' op (zelfs een massagestand) voor bij het poetsen. En een lampje dat aangeeft hoe veel batterij hij nog heeft, en een uberhip doosje voor als je op reis gaat.

Tja, als mijn tanden er nou ook nog schoon van waren geworden... maar nee, helaas, die 6 weken gaan hem dus echt niet worden, dan is mijn gebit vernaggeld. Sterker nog, ik haal de week niet eens.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Nou, dat was niet echt een succes dus! Ik heb er ook wel eens eentje getest, die werkte op zich prima. Was overigens volgens mij Oral B, niet Philips. Nu gebruik ik wel weer een handtandenborstel, ik vind die opzetborsteltjes veel te duur.

Lisette zei

Lijkt me ook leuk om dingen uit te mogen proberen.
Heb er al vaker over gehoord.
Ik ga me er ook eens in verdiepen.
Jammer dat je eerste uitprobeersel gelijk zo tegenviel...

Anoniem zei

Maar geen philips-tandenborstel meer kopen...