woensdag 30 november 2011

Sinterklaaspakket

Vroegah, toen wij thuis woonden, kregen we elk weekend iets in onze schoen. Of later, toen we onszelf daar te groot voor vonden, lag er 's avonds ineens iets in ons bed. Nu oudste Broertje, Zusje en ik op onszelf wonen, gebeurt dat niet meer zo. Ik slaap sowieso niet meer bij mijn ouders. Jongste Broertjes krijgen natuurlijk nog wel elk weekend iets.

Nou had mijn moeder iets leuks gelezen in het AD. Achteraf heb ik het zelf ook ergens gelezen. En blijkbaar dacht ze: laat ik dat doen in plaats van de sinterklaas cadeautjes in de schoen/het bed: een sinterklaaspakket! Daar kwam ik achter toen ik vanavond de auto leende, ik kreeg een tas vol lekkere en fijne spullen in mijn handen gestopt!
Dingen als pannenkoekmix, hagelslag, bruine bonen en een blik gesneden champignons, maar ook een kaars en een bloembol... Het leuke is dat het rood-wit van de verpakkingen ook nog eens heel leuk bij Sinterklaas past ;-) Bij het uitpakken voelde ik me in ieder geval even heel erg rijk, met al dat lekkers! En ik heb in ieder geval een goede voorraad voor als het toch nog eens een strenge winter wordt dit jaar. (Al zal ik gelukkig ook naar buiten komen als er twee meter sneeuw ligt, vanaf mijn balkon, dusz...)

4 opmerkingen:

Lisette zei

Wat een leuke verrassing!
Nou, laat die 2 meter sneeuw maar wegblijven hoor ;-)
Hier regent het nu ....

Zilly zei

Dat was een goed plan van je moeder. Een hoe kom ik de winter door-pakket. Slim en nuttig. Geniet er alvast van. Mooie dag-xxx-Sil.

Lekker Leven Met Minder zei

Wat ontzettend leuk zeg! Veel plezier met zo'n mooi pakket!

Vlijtig Liesje zei

Wat een lieve moeder heb jij!