zaterdag 26 november 2011

Postcrossing meeting

Moniek, ik heb je foto geleend... hoop dat je het niet erg vindt ;-)
foto van mdkrouwel.blogspot.com
Ja, die ene met dat bruine vesten die paarse sjaal, dat ben ik...
Vandaag hadden we een postcrossing-meeting. Mijn eerste meeting - nou ja, niet mijn eerste meeting whatsoever, maar mijn eerste meeting van dit forum. En wat was het gezellig!
In Amersfoort kwam ik Moniek al tegen. Vervolgens vonden we in Zwolle de rest van de groep. Natuurlijk zijn we druk geweest met het bevolgen van de vele winkels waar ze kaarten verkochten - om andere klanten te horen zuchten: wat is het druk! Ja, vind je het gek, met zo'n 30 kaartjes-verslaafden die elkaar druk de leukste kaarten aanwijzen. Ik ben thuis gekomen met 17 kaarten, en als ik het zo hoorde om me heen valt dat nog mee.
Natuurlijk hebben we ook iets gegeten, en ondertussen verschillende kaartjes beschreven. Ik kan me het eerste kaartje (een zgn. official, waarbij mijn adres getrokken was door het postcrossing systeem) herinneren dat op zo'n meeting geschreven is. Dan krijg je ineens een kaartje waar een hoop postcrossers hun naam op hadden gezet. Zo leuk!
We zijn ook nog even langs het boekenfestijn geweest. Daar heb ik me gelukkig in weten te houden, anders was het de rest van de maand droog brood geworden...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha weirde shit dat postcrossen. Ik ga eens kijken wat het nu precies inhoudt, want ik vind het wel heel interessant klinken :)

Lekker Leven Met Minder zei

Wat grappig zeg! Ik wist niet dat er ook helemaal een systeem was, ik ga me er ook eens een beetje in verdiepen. Mijn schoonzus vindt het namelijk ook geweldig.