maandag 18 april 2011

(Goedkoop) Winkelen

Zo meteen, als Vriend thuis is, gaan we even naar de A.ction. Dit is echt zo'n winkel waar je alleen heen moet gaan als je écht een paar dingen nodig hebt. Omdat er zo veel ontzettend leuke spulletjes zijn voor zo weinig geld, heb ik altijd de neiging om er te veel te kopen. En nee, het dochtertje van Vriend heeft echt niet nog meer leuke podloden en stickers nodig, en nee, senseokopjes hebben we ook genoeg, zowel bij Vriend thuis als bij mij, dus die moet ik laten staan. Slik. Waarom, ze zijn zo leuk! Ook die mapjes om 3D-kaarten te maken zal ik moeten laten liggen - ik heb nog bijna een heel mapje met Sarah Kay kaarten daar vandaan, laat ik die eerst op maken. Jantine, focus: afwas sponsjes, smalle afwasborstel en douchegel voor Vriend, de rest laten liggen!!! Dat gaat moeilijk worden.

Dan is daar tegenover ook nog eens de Zeeman. Met al die leuke wolletjes waar ik nu mee bezig ben, en die zo fijn werken. En die zo leuk kleuren bij elkaar in de sprei-in-wording. En waar ik stiekem meer van wil hebben, maar ik heb er al zo veel van liggen. Misschien kan ik Vriend toch even mee krijgen, om wat grotere shirtjes voor zijn dochtertje te halen, die we hebben liggen worden wat klein. Want ook kinderkleren zijn daar altijd erg leuk.

5 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Action is echt een vreselijke winkel.
Zo leuk om doorheen te lopen.
Was er een tijdje tergu en kon alle verleidingen weerstaan en moest bij de kassa maar 2.98 betalen en wat denk je? kom ik buiten heb ik een bekeuring van 60 euro. Man wat was ik kwaad. Nou ja eigen schuld zullen we maar zeggen. liefs en fijne week Hélène

Alynia zei

Het is me deze keer ook niet echt gelukt. Ben toch thuis gekomen met een mooie, felgroene laptoptas xD

Trudy zei

Die laptoptas was vast een koopje.... ik leef met je mee hoor! De enige manier voor mij om de action te weerstaan is er niet heen te gaan!

Anoniem zei

Moeilijk hè ?? Ik begrijp precies wat je bedoelt. Nu ga ik een winkel in en als ik dreig iets in het mandje of karretje te leggen, denk ik over het voorwerp / voorwerpen: heb ik het echt nodig ? Dan leg ik het vlug weer terug en dat werkt bij mij gelukkig wel ; )
Een hele fijne dag, maar dat lukt wel met dit weer !!

Lekker Leven Met Minder zei

Het begint me nu aardig te lukken om de Action te weerstaan, maar alleen als ik 1. niet ga of 2. echt specifiek voor iets ga. Als ik binnenkom met 'even kijken wat er is', dan is het vaak mis. Ik vind het trouwens ook een heel leuke winkel voor cadeautjes e.d.