vrijdag 15 april 2011

Vrijdagmiddag

Bijna weekend, en vandaag heb ik even een 'rustig', vriendloos dagje. Mijn schatje moet normaal al vroeg beginnen vrijdagavond, maar nu de pasen er bijna is moet hij om 7 uur al op zijn werk zijn. We genieten maar van de overuren die hij draait zolang hij werkt, want dit contract duurt nog maar een maandje. Maar het is wel wennen hoor! Afgelopen nacht moest hij ook vroeg beginnen, en om kwart over 11 ben ik maar vast naast hem gaan liggen al was ik nog niet moe - een half uur later moest hij er al uit, en ik vind het toch wel fijn om in ieder geval even naast hem te liggen 's nachts.

Nu ligt hij te slapen - en zoals alle mannen is hij erg schattig als hij slaapt! - en ik zit op de HU om officieel aan opdrachten te werken. Het schiet alleen niet op, ik heb last van uitstelgedrag. Is niet handig, want alles had al voor deze maand af moeten zijn. Ik heb nu anderhalve maand extra, maar het moet dus wel gebeuren!

Als ik straks thuis kom ga ik gezellig even samen met schatje wat eten, dan vertrekt hij weer en gaat bij mij Belgie 1 aan. Sinds een paar weken ben ik gek op de Belgen op mijn vrijdagavond - eerst zenden ze 'Midsommer Murders' uit, een van mijn favoriete detectives, en gelijk daarna komt de miniserie van 'Bleak House'. Dat is het eerste boek van Dickens dat ik ooit gelezen heb, en die ik bijna stuk heb gelezen - tot mijn opa het boek maar aan mij gaf, want ik bleef het van hem lenen! Trouwens, hij heeft zo ongeveer al zijn Engelse literatuur aan mij gegeven. Ik ben de enige die het echt graag leest van de kinderen en kleinkinderen, en zelf leest hij bijna niet meer. Nou, ik vind het prima!

Oh ja, wat ik eigenlijk kwijt wou toen ik dit logje begon... Ik zat in lijn 12 naar de uithof, en zag zomaar ganzen met kleintjes, daar werd ik vrolijk van! Niet dat ik gek ben op ganzen, eigenlijk vind ik de beesten erg vervelend, maar deze zitten op gepaste afstand tussen de snelweg en de uithof in een weiland. En zo van een afstand zijn die kleintjes best schattig.

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Midsomer Murders vind ik ook geweldig! Ken je ook Without a Trace? Dat is ook erg leuk, wel wat anders dan MM, maar wel even goed opgezet!

Alynia zei

Ik ken het van naam, maar heb het nog niet gezien. Daar gaat vást ooit verandering in komen :)