donderdag 7 april 2011

Ingesloten

Vannacht ging mijn schatje naar zijn werk (hij is bakker), en ik dacht nog: hoor ik hem nou de deur op slot draaien? Dat ik dat vreemd vond zit zo: vorig jaar heeft hij dat ook een keer gedaan, en toen heb ik stage af moeten bellen omdat ik met geen mogelijkheid de deur meer van het slot kreeg aan de binnenkant! Maar goed, ik was te slaperig om er verder aan te denken, en draaide me weer om in bed. Wat wil je, het was kwart voor 2!

Vanmorgen bleek het inderdaad zo te zijn. Ik wou even naar de supermarkt lopen, en ja hoor, de deur zat op slot. Waarschijnlijk had hij er niet bij nagedacht, want normaal als we weg gaan doen we dat automatisch. Maar goed, ik wou toch even naar de supermarkt, dus ik maar proberen - wie weet. En ja, zowaar kreeg ik zelfs zonder moeite de deur open!

Dus als schatje straks thuis komt, heb ik goed en slecht nieuws: dat ik weer ingesloten was, maar dat ik mezelf wonderbaarlijk heb weten te bevrijden - en dat een nieuw slot toch nog niet nodig is, want we kunnen hem gewoon aan de binnenkant gebruiken. Ik vraag me nu af of ik vorig jaar niet een verkeerde sleutel te pakken had...

2 opmerkingen:

Daniel zei

Hij is gewoon super zuinig op je. Doet die van mij ook hoor. Maar zou het helpen als je een nieuw slot er in zet ???

Goud en Zilver zei

Gelukkig maar, anders had je weer een probleem.

GRoeten Herma