zondag 10 juli 2011

100ste berichtje en een eind aan een tijdperk voor mij

Ik had een vrolijk berichtje willen typen, dit 100ste berichtje. En er misschien wel een give-away aan willen plakken. Maar nu moet ik eerst maar eens uitzoeken wat ik allemaal heb liggen en rondslingeren, want mijn appartementje ligt erg vol. Vol met spullen die ik blijkbaar verzameld had in de anderhalf jaar die ik een relatie had, en die bij die ander lagen.

Op de details ga ik niet in, die zijn te naar en persoonlijk om op het internet te gooien nu. Maar mijn relatie is dus over. Sinds gisteren middag, toen het gebeurde, heb ik erg veel de ogen uit mijn hoofd gehuild. Gek genoeg heb ik ook, nu al, veel gelachen, en voel ik opluchting. Maar och, wat zou ik graag weer tegen hem aan kruipen, en wat hij gedaan heeft vergeten. Vergeten hoe hij tegen me uitvalt als hij even wat stress heeft, en dat heeft hij veel de laatste tijd. Kortom, alles vergeten waarom het nooit meer goed kan komen. Dat kan natuurlijk niet, en na gisteren komt er alleen nog maar meer narigheid bij. Ik ga verder, en kan mijn hoofd opgeheven houden. Met mij komt het wel goed. Straks, als ik klaar ben met huilen.

7 opmerkingen:

Kniepertie zei

Ach meissie, heul veul sterkte

Lekker Leven Met Minder zei

Wat erg zeg, heel veel sterkte toegewenst! Ik kan me voorstellen dat het heel dubbel is, aan de ene kant wil je niet dat het over is, aan de andere kant is er dan soms te veel gebeurd om het zomaar over je kant te laten gaan. Gelukkig dat er nu ook al wat opluchting is. Mooi wat tijd voor jezelf nemen en ook proberen wat leuke dingen met andere mensen te doen, afleiding is meestal wel fijn.

Zilly zei

Alynia, da's spijtig om te lezen! Volg je hart maar ook zeker je verstand. Maak een keus die goed is voor JOU. Lieve groet en veel sterkte toegewenst met hart&ziel door Sil.

pourquoi pas ??? zei

Ach lieve schat wat erg voor je. Wat is liefdesverdriet toch klote. Ik wens je heel veel sterkte en denk aan je. Jij bent ook altijd zo lief voor mij. Liefs Hélène

Anoniem zei

Dochter van me, je bent een bikkel. Vol trots loop ik tegen iedereen te vertellen wat een vechtlust je hebt en hoe je je er door heen slaat. Dat was al, toen je als vierpondertje midden in de koude winter van 1985 mee naar huis mocht!!!

Liefs
je moeder

lien zei

Bah, dat is beslist geen leuk begin van de zomer. Heel erg veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode! xx Carolien

Maria zei

Lieve Jantine....Als je zou ( willen)vergeten hoe hij tegen je uit kan vallen,dan zou je jezelf vergeten.En dat is iets wat je nooit mag of moet doen.En met het opruimen van de spullen en je plaats gaat maken in je appartement,ga je ook weer ruimte en plaats maken in je hoofd.Lieve Jantine ,liefde kan soms heel erg pijn doen.Maar je bent een knokker en het gaat je zeker lukken.Go for it girl.En wat je op het forum schreef wat er bij "toeval"zondag gebeurde..toeval bestaat niet.En Hij waakt over jou,zeker weten.Liefs en dikke kus en knuffel Maria