donderdag 7 juli 2011

Boodschappen en H.ema-outlet

We hebben de weekboodschappen weer gedaan, en waren nu ongeveer 20 euro kwijt. Dat we flink wat statiegeld kregen, en vorige week al een krat bier hadden gehaald, scheelde natuurlijk.

Vervolgens wilde ik graag naar de tijdelijke H.ema outlet. Ik zag in het plaatselijke krantje staan dat die er was, en na zaterdag zouden ze weer sluiten. Volgend jaar heb ik een wereldstekker nodig voor mijn verblijf in Brighton, en ik hoopte een beetje dat ik die daar zou vinden met korting. Helaas, geen wereldstekker, maar ik heb wel kleding gekocht; een leuk rokje en twee leggings, die bij elkaar in de 'gewone' winkel 42 euro zouden kosten, kocht ik nu voor 8 euro. Ik moet nog even kijken waar ik de leggings mee ga combineren, maar ze zijn in ieder geval erg leuk. (En Frumpie, ik ga ze niet als gewone broek onder een shirtje dragen! Dat ziet er niet uit...)

4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Dat zijn koopjes! Kun je die leggings niet met dat rokje combineren? Met een jurkje is vaak ook leuk en je kunt ze ook gebruiken voor sporten.

pourquoi pas ??? zei

Dat is nog eens lekker winkelen.
Het doet me heel erg goed je lieve reacties op mijn weblog. Ik hoop dat ik snel weer over gewone dingen kan schrijven. liefs van mij en fijn weekend. Hélène

appeltje-eitje zei

Hoihoi,

Ook even bij jou kijken hoor nav je reactie..

Een H.ema outlet?! Tsjoe, daar heb ik nog nooit van gehoord...mogen ze bij ons ook wel eens joh..zo te horen heb je leuke spulletjes voor een klein bedragje gescoord..leuk he?! En ipv van een shirtje kan je ook overwegen om er een láng shirt op te doen...met riem ofzo?

Groetjes :)

Anoniem zei

Ben dol op koopjes! En leggings! ;)