zaterdag 16 juli 2011

Dagje weg

Met het weer van vandaag kan je eigenlijk niet zo veel. Maar voor mijn nieuwe plantjes is het wel goed! Ik had nog een paar leuke potten staan, en gisteren werd ik getipt: de bloemiste op het dorp gaat met vakantie, en had vijftig procent korting op alle planten. Net nu ik weer hier zit, en eigenlijk wel wat planten kan gebruiken, dat laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan!

Tot mijn grote blijdschap stonden er nog precies twee lavendel-planten, die ontzettend leuk passen bij die potten die ik al had. Ook heb ik een klein plantje bij gekocht, die heel leuk staat in een klein, gietijzeren emmertje die ik binnen heb. In totaal was ik nog geen drie euro kwijt, wat me bij veel grote tuinzaken niet gelukt was.

Vandaag heb ik vooral in de auto gezeten, want het huisje/hutje waar mijn zusje deze zomer gaat wonen als ze gaat studeren moest nog worden bewonderd. Het is een soort blokhut bij een boerderij, vlak bij de stad waar haar hogeschool staat - en ik moet eerlijk zeggen, het past precies bij haar! Genoeg ruimte, goed sanitair, een aardige huurbaas, en... een paard in de wei waar ze wel eens op mag rijden! Meer denkt Zusje niet nodig te hebben, en gelijk heeft ze. Wie wil er nu voor dat geld in een hok midden in de stad zitten, als het zo ook kan!

Daarnet is trouwens ook mijn computer opgehaald. Laat mij maar lekker met mijn laptopje werken, als mijn computermeubel verkocht is kan ik tenminste een boekenkast kwijt. De computer gebruikte ik toch niet meer, en nu is er een scholier heel blij dat ze haar dingen op een eigen computer doen kan, in plaats van die van haar moeder.

Dus ga ik weer verder met opruimen, en de meubel op MP zetten. Oh, en op zoek naar een boekenkast(je). Het gaat er hier steeds beter uit zien zeg!

4 opmerkingen:

lien zei

Druk dagje gehad zo te horen! Leuk dat je huisje er steeds beter gaat uitzien, nu nog dat leuke boekenkastje!
Groetjes Carolien

Anoniem zei

Lekker gevoel, hè, zo'n dagje weg en tegelijkertijd zo gemakkelijk opruimen!

Opnieuw Beginnen zei

Dat is leuk wonen, midden op het platteland. Beetje verder fietsen. Is die blokhut geïsoleerd, voor de komende winter?

pourquoi pas ??? zei

Wat fijn dat je toch nog kan genieten. Je hebt je draai aardig weer te pakken. Heel fijn om te lezen. liefs Hélène