zaterdag 2 juli 2011

spaarprogramma's

Als ik zo om me heen kijk in blogland, zijn er meer mensen die eraan meedoen: spaarprogramma's. Je krijgt mailtjes met reclame, en als je erop klikt krijg je punten. Met een bepaald aantal punten krijg je uitbetaald.
Natuurlijk moet je er tegen kunnen om niet zomaar iets te kopen, maar alleen te klikken en dan weer weg te wezen. Die methode kost ook minder tijd dan bewust naar de reclame kijken natuurlijk. Ik ben nu dus ook met een paar spaarprogramma's bezig, en hoewel het erg weinig is (je moet rekenen op ongeveer 1 cent per gelezen mailtje), is het zo af en toe wel een lekker idee dat je langzaamaan toch iets binnen gaat krijgen.
Het langst ben ik nu al bezig met Euroclix. Ik had een tijd terug een tientje uit kunnen laten betalen, maar omdat de bedragen die je krijgt stijgen met het aantal punten dat je in één keer uit laat betalen, spaar ik nog even door tot ik een groter bedrag kan laten storten. Het is immers toch een extraatje, en dan is een groter extraatje leuker dan een kleine!
Money Miljonair gaat wat sneller. Daar ben ik nu ongeveer een half jaar mee bezig denk ik, en ik kan al bijna voor de tweede keer 12,50 uit laten betalen. Deze laat ik wel gelijk uitbetalen: dat scheelt weer een beetje rente.

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Deze twee gebruik ik inderdaad ook, ik heb in totaal al ongeveer €350 uitbetaald gekregen. Wel al over 4 of 5 jaar.

Alynia zei

Het gaat inderdaad langzaam ;-) Maar alleen al MM een paar keer per dag klikken scheelt toch alweer 50,- per jaar. Dat is dan toch wel lekker.