donderdag 14 juli 2011

Moe, maar voldaan

Toch grappig, hoe snel je weer een soort van routine krijgt als je leven toch flink verandert. Ineens ben ik weer steeds in mijn eigen appartementje in plaats van die van Frumpie, maar ik voel me hier gelukkig nog steeds thuis, en ik heb genoeg om me af te leiden. De nacht van dinsdag op woensdag werd ik ziek, moest flink overgeven etc, en toen was het wel heel lekker dat ik overal vandaan maar een paar stappen hoefde te zetten naar de wc. Waar klein wonen al niet goed voor kan zijn!

Gisteren mocht ik van mezelf dus even flink zielig op de bank zitten met een pot thee, een gekookt eitje en een haakwerkje. Eerst was ik vooral bezig met leuke, rode bloemetjes. Geen idee nog waar ik die voor ga gebruiken, maar als er een eindresultaat is komt deze zeker op mijn andere blog speciaal voor maaksels. Daar is het nu even wat stil na vorige week, maar dat gaat vanzelf wel weer lopen hoor!

Eerst had ik ondertussen een dvd aan staan, want ik had geen kabel oid toen ik steeds zo ver weg was. Was ook niet nodig, want ik keek hier toch nooit tv! Maar nu ik weer gewoon 'thuis woon', miste ik de tv toch wel, dus ik heb digitenne aangevraagd, en dat pakketje kwamen ze gisteren brengen. Erg leuk vond ik het, toen ik het ding helemaal zelf aangesloten had. Kijk, daar heb ik helemaal geen man voor nodig - zelfs mijn aller-geweldigste vader niet! Ook kwam mijn moeder nog even een boek brengen waar een patroon in staat voor een uiennet. Daar had ik om gevraagd, want ik heb die nu wel nodig - en zoiets zelf maken van dat leuke haakkatoen wat ik heb liggen is natuurlijk veel fijner dan 'even snel' iets kopen in de winkel!

Vandaag plakte ik er weer een dagje Dordrecht aan vast. Nu er zo veel gebeurd was moest er natuurlijk hoognodig bijgepraat worden met de vriendin die daar woont. Het weer had ik niet mee, en al voelde ik me weer een stuk beter dan gisteren, ik ben nu wel erg moe na een hele dag reizen in die regen. Wel een fijn soort moe hoor - zo'n soort waarvan je, als je in bed kruipt, lekker gaat slapen, wetend dat je een goede/fijne/actieve dag gehad hebt.

3 opmerkingen:

swan zei

jeej, was gezellig:) En je hebt n nieuwe jas er bij, nou nieuw niet, maar zo goed als nieuw1
x

Alynia zei

Absoluut, moeten we meer doen! En mijn 'oude' jas was op de terugweg nog vochtig, dus je kan je vast wel voorstellen dat voor de nog wat gare ik jouw warme, droge jas ontzettend fijn was! =)

Lekker Leven Met Minder zei

Dat klinkt in ieder geval als een leuke dag, ook wel prettig, na even flink ziek zijn!